četvrtak, 1. siječnja 2015.

Kad te FBI istražuje

Ako ste se ikad zapitali kako je to biti pod FBI istragom, mogu vam reći jako ugodno. Barem kad se radi o blogerskoj FBI istrazi. Tijekom dva mjeseca blogeri navlače rukavice i istražuju blog odabran za istragu. FBI u našem slučaju znači Food Blog Inspection, a zahvaljujući Ireninoj prijavi, moj je blog odabran za istragu u studenom i prosincu. 

FBI rukavice je igrica u kojoj rado sudjelujem i često sam znala pročitati komentare blogerica koje su pod istragom kako imaju laganu tremu pa čak i strah od te istrage. Kod mene je od početka vladalo veselje, a kako je vrijeme odmicalo sve me više zaokupljala znatiželja i jedva sam dočekala prve objave. Moram priznati da sam ostala iznenađena i dirnuta uvodnim tekstovima. Nikad zapravo ne razmišljam što drugi misle o meni i onda kad sam se našla u situaciji pročitati kako su me druge blogerice doživjele, svaka riječ mi je ispunila srce! Cure, hvala vam na sudjelovanju i divnim riječima!


Odlučila sam na jednom mjestu skupiti sve radove kao uspomenu na ovo divno druženje. Ukoliko sam slučajno nekoga izostavila ili mi je objava promakla možete me kontaktirati na mail pa ću ispraviti propust. Naziv bloga je ujedno link na post u kojem su objavljeni rezultati istrage, a naziv recepta je link na isprobane recepte s mog bloga.





































































































Za kraj sam odlučila jednoj osobi darovati sitnicu. U postu se nalazi ukupno 14 blogera, a random.org se odlučio za broj 12 - blog Prekratak dan.


Molim Ingrid da mi svoju adresu pošalje na mail kako bih joj mogla poslati malo iznenađenje.


P.S. Isprike svim blogericama čije sam radove zaboravila uvrstiti u ovaj post pri prvom pisanju. Ideja za ovaj post je došla spontano, tako da je bilo za očekivati da ću nekoga zaboraviti. Hvala i Maji koja mi je dojavila čiji mi radovi još fale.

Ingrid će dobiti svoje iznenađenje, a sad kad imam kompletne radove, ponovno ću pustiti da random.org izabere jednu osobu od ukupno 19 blogera.


Odlučio se za broj 2, odnosno blog Cook and play, te molim da mi svoju adresu pošalje na mail kako bih joj mogla poslati malo iznenađenje.

32 komentara:

  1. Happy New Year!!! All look delicious Tamara!!
    besoss!!

    OdgovoriIzbriši
  2. odlični rezultati istrage :)
    ja sam u svojoj istrazi baš guštala ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Toliko divnih recepata, to sto ne ucestvujem u igrici ne znaci da ne mogu da ih isprobam> Sretna ti Nova godina:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti baš si me iznenadila...Cure su odlično odradile ovaj krug, svima sve najbolje!

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlično! I baš mi je žao što nisam stigla sudjelovati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma isprobavamo mi recepte i bez rukavica, nije problem što nisi stigla sudjelovati

      Izbriši
  6. predivan krug ove lijepe igrice..
    bravo za tebe što si to lijepo skupila i obradila u jednom postu...oduševila si me...a družit ćemo se mi još i isprobavati tvoje divne recepte...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I vi ste mene oduševile! Žao mi je što već dugo nema onog izvještaja nakon odrađenog kruga FBI rukavica, pa sam htjela da nekako sve skupim na jednom mjestu

      Izbriši
  7. Baš mi se sviđa da si sve radove ovak lijepo nanizala, odlična kolekcija.
    Bio mi je gušt sudjelovati. Želim ti sretnu i veselu Novu godinu i svako dobro!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš još sjednom pročitati ovaj post :D

      Izbriši
    2. o, vidim imala si popravni :D

      Izbriši
    3. Nije poanta u popravnom, nego da je random izabrao tvoj blog pa ću ti poslati jednu sitnicu

      Izbriši
    4. ajme nesporazum, ja mislila zoveš da vidim novoubačene radove i to sam pogledala, a ovaj dodatak na kraju nisam ni skužila. sad mi je i smiješno kak je ispalo :))
      hvala ti puno, baš si me iznenadila!

      Izbriši
    5. Ccccccccc, ne čitaš postove do kraja :D

      Izbriši
  8. Baš mi je super ova ideja sakupljenih recepata na jednom mestu. Meni je jako žao što nisam uspela da isprobam mnogo više recepata sa tvog divnog bloga, ali štrudla sa krompirom i prazilukom mi je stalno na umu i da ti kažem da sam tvoju baklavu pravila pre neki dan ponovo i da sam učila i moju snajku kako da je napravi...nadajmo se da je naučila.
    Srećna ti i uspešna Nova 2015 godina i još mnogo zajedničkih druženja!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da vidiš koliku listu napravim početkom mjeseca kad se izabere novi blog, pa se isto sve svede na par recepata. Sad sam se baš zaželjela igrice :D
      Drago mi je da se baklava ponovila, ova baš nije teška za napraviti pa se nadam da je snaha savladala proceduru.

      Izbriši
  9. Sve najbolje u Novoj Godini ti želim ! Odlična ideja prikupiti sve radove iz ovog FBI kruga igrice, super si ovo napravila i drago mi je da si zadovoljna isto kao što smo i mi zadovoljno isprobavali tvoje odlične recepte, i još ćemo :) Kada stigneš možeš ubaciti i moje radove, prilažem link na post : http://www.homemadebyb.blogspot.com/2014/12/fbi-rukavice-whats-for-dessert.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ispričavam se što sam te zaboravila uvrstiti, stvarno ne znam kako mi je promakao tvoj post. Ideja da sve skupim na jednom mjestu mi je došla spontano jučer i vjerojatno ne bi bilo propusta da sam se ranije pripremila i zapisivala vaše objave. Bitno da je greška ispravljena, nadam se da mi ne zamjerate :)

      Izbriši
  10. Hej, a ja? Ako imas problema sa kopiranjem fotki, javi da posaljem emaileom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, Jasna, ispričavam se. Stvarno ne znam kako sam te uspjela zaboraviti, nadam se da ćeš mi oprostiti. Što je najbolje, danas mi se javila Maja s linkovima koje nisam uvrstila, a prema prijavama kako ste joj slali i ti nisi bila na tom popisu, tako da provjeri svoju prijavu.

      Izbriši
    2. Hvala za uvrstavanje moga istrazivanja (jupi, sad sam prva!)...nisam znala da se ikome moram prijaviti....Svi su radovi super (sad mi je krivo sto i onaj tart s makom ne isprobah; bice prilike).

      Izbriši
    3. Baš zato i volim FBI rukavice, jer uvijek kod drugih vidim nešto što mi je samoj promaklo.
      Inače, link na radove zajedno s po jednom fotkom svakog isprobanog recepta trebaš poslati na mail fbi.rukavice@gmail.com

      Izbriši
  11. Srecnu Novu godinu tebi i tvojoj porodici zelim od srca, i da vas prate zdravlje, sreca i uspeh tokom cele godine! Ovo je predivan omaz nasoj igrici, i moram ti reci da smo te uspesno pretresli:))) Ja sam u povetici uživala... mmm, da mi je sad jedno parcence, hihiiii.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo sad si ti pod istragom pa bi mogli uvesti da svatko tko sudjeluje mora poslati paketić za degustaciju, tako bi i ja od tebe zatražila malo povetice :D

      Izbriši
  12. Divno je sto si sve radove objavila na jednom mestu, zaista smo uzivali u kod tebe u gostima.:) Eto nas uskoro ponovo kod tebe, bez obzira sto je ovaj krug zavrsen, za dobre receptice vredi se vracati vise puta.... sve najlepse u Novoj!:)))

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Tamara, zaista mi je bilo zadovoljstvo isprobavati tvoje divne receptiće :) <3
    Svakako moram napomenuti da mi se sviđa kako si sve objavila na jednom mijestu, svaka čast :)

    OdgovoriIzbriši
  14. All those food looks so yummy :)

    OdgovoriIzbriši