O meni

Tko god me poznaje, sa sigurnošću će reći kako sam velika ljubiteljica kolača, neovisno da li se radi o izradi ili degustiranju istih. Stoga, dobrodošli u moj svijet!

Zovem se Tamara i živim u Rijeci. Ideja o pisanju bloga došla je sasvim spontano. Nakon nekoliko godina fotografiranja jela koje sam napravila, dobila sam želju fotografije spojiti s receptom i podijeliti sa širom publikom, te ujedno sačuvati neke svoje bilješke i dojmove o isprobanim receptima.

Slatki, slani, jednostavni, komplicirani - svi recepti su mi dragi. Od samog početka (travanj 2011. godine) neprestano sam učila i napredovala kako u kvaliteti fotografija tako i po pitanju recepata. Blog je u početku bio zamišljen, kako i sam naziv govori, kao zbirka deserata, a s vremenom sam počela objavljivati i slana jela. Ono što je ostalo isto je moj odnos prema namirnicama - svježe, sezonske i po mogućnosti iz vlastitog uzgoja. Na taj sam način spojila dvije svoje ljubavi, kuhanje i vrtlarstvo.

Zbog zdravstvenih razloga, od 2017. godine na blogu više neću objavljivati recepte koji sadrže gluten. U nastavku našeg druženja možete očekivati recepte s namirnicama koje ne sadrže gluten, a objaviti ću i neke klasične recepte u bezglutenskoj verziji.

Blog možete pratiti i na facebookuinstagramugoogle+ i pinterestu. Moje recepte možete pronaći u bazi recepata Male špajze, galeriji fotografija Planet hrane, stranicama Dobra hrana, Recepti torte i Život u balansu  te on-line časopisu Bakina riznica.

Sve fotografije i tekstovi su moje autorsko djelo te vas molim da ih ne koristite bez prethodnog upita i odobrenja. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, slobodno me kontaktirajte putem e-maila allegra855@gmail.com ili kontakt obrasca, sa zadovoljstvom ću odgovoriti.

1 komentar: