nedjelja, 22. rujna 2013.

Cook like a star muffins


Cook like a star je igrica za koju su zaslužne Zoe (Bake for Happy Kids), Yen (Eat Your Heart Out) i Mich (Piece of Cake). Ovomjesečna tema posvećena je Ree Drummond koja piše blog The Pioneer Woman. Prilikom pretraživanja recepata, za oko su mi zapeli ovi muffini, čiji sam recept malo prilagodila i dobila 16 ukusnih muffina. 

nedjelja, 15. rujna 2013.

Dvije neobične pite od jabuka

Ponekad nam brojke ništa ne znače, a ponekad u njima pronalazimo dublje značenje. Kako je ovo 200-ti post, razmišljala sam koji recept je zaslužio da bude objavljen pod tim okruglim, pomalo čak i slavljeničkim brojem. Logičan izbor je pao na pitu od jabuka. Pitate se zašto? Zato što baš za pitu od jabuka imam najviše objavljenih recepata - čak sedam. Toj sam kolekciji odlučila dodati još dva recepta, koji nisu ništa novo po pitanju okusa, ali zato imaju drugačiji izgled. 

Pita od jabuka pečena u staklenkama


utorak, 3. rujna 2013.

Pužići s cimetom i jabukama

Ne volim postove sa samo jednom fotkom, ali mislim da je ovo jedini način da vam prenesem recept za pužiće s kojima nikako nemam sreće. Toliko su mirisni, mekani, ukusni i primamljivi da nikako ne mogu postaviti scenu i pofotkati ih. Rađe se prepustim njihovom božanstvenom okusu i mirisu ... Prošli put kad sam ih radila nisam napravila niti jednu fotku, tako da je ovaj put napredak i možda znak da ju iskoristim, jer tko zna što će biti sljedeći put kad ih budem radila.