četvrtak, 28. travnja 2011.

Lava cake


Nisam trebala dugo razmišljati koji ću recept prvi objaviti. Lava cake u mom srcu ima posebno mjesto. I nisam jedina kojoj je visoko na ljestvici omiljenih kolača. Suprug kaže da je to savršenstvo koje zaslužuje najvišu ocjenu.

Zašto tek sada?

Najprije da svim čitateljima zaželim dobrodošlicu na svoj blog, a zatim ću odgovoriti na pitanje iz naslova. Dragi čitatelji! Nadam se da ćete uživati čitajući moje postove, ponešto naučiti i naravno isprobati. Barem jedan recept. Dobrodošli!

Pitanje iz naslova glasi zašto tek sada? Možda će se i neki od vas zapitati isto. Iskreno, nemam neki konkretan odgovor. Očigledno je do sada nisam bila spremna za takvo nešto, jer bih se sigurno ranije pokrenula. Smatram da je upravo sada taj trenutak i nadam se da mi je tajming dobar.

Kada se konačno dogodila odluka o pisanju bloga, zamisao je bila da svaki tjedan objavim jedan recept.  Nadam se da ću moći pratiti taj tempo. Ako se slučajno dogodi koji recept viška ili manjka, progledajte mi kroz prste. Ono čega se pribojavam su fotografije. Nisam fotograf i vjerojatno neću uspjeti dočarati svu ljepotu kolača. Budući da fotografija ionako ne pokazuje koliko je kolač ukusan, ne preostaje vam ništa drugo nego isprobati.